söndag 5 juni 2011

Kasslerlåda

En väldigt enkel och god låda som inte tar lång tid att göra.

Kassler
Röd och gul paprika
Champinjoner (helst färska men det går bra på burk också)
Vitlök (2 klyftor)
Gul lök
5-6 dl grädde
Tomatpuré (efter tycke och smak)
Riven ost (en påse)

Skär kasslern i skivor och bryn de i stekpannan. Lägg över skivorna i en ugnsform.
Skär paprikan i strimlor och champinjonerna i mindre bitar. Hacka löken. Fräs allt i stekpannan en stund och pressa över vitlöken. Häll blandningen över kasslern.
Vispa ihop grädde och tomatpuré och häll detta över kasslern och grönsakerna.
Strö riven ost över och gratinera i 225 grader tills osten fått en fin färg.
Ät ris till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar