måndag 17 oktober 2016

På gång igen :)

Fick en förfrågan om jag har lagt ner bloggen och tanken var väl att jag skulle göra det, men beslutade mig i alla fall för att fortsätta :) Ibland har man inspiration att skriva, tycka till, dela recept mm, men så plötsligt händer något som gör att man tappar gnistan och då måste det få vara för ett tag.
Min tanke när jag startade bloggen var väl mest att få skriva av mig om olika saker eftersom jag älskar att skriva. Just att skriva är ett bra sätt att få perspektiv på saker och ting och kan även hjälpa mig själv att förstå varför jag gjort/gör på ett visst sätt. Jag vill ta upp ämnen av alla slag som berör, dela med mig av de erfarenheter jag har fått av livet och kanske på så sätt hjälpa någon annan som kan känna igen sig i det jag skriver om. Jag är väldigt mån om mitt privata liv och lämnar inte ut det jag anser vara just mitt privata. Det är ett noga övervägande när jag skriver personligt och varje text jag lägger ut som handlar om mig eller mitt liv, granskas av mig själv ett antal gånger så jag är säker på att jag inte har fått med något som inkräktar för mycket på mitt liv. Det är skillnad på att vara personlig och att vara privat och visst är det skillnad på vart våra gränser går när det gäller sådant. Jag har en stor integritet men bjuder gärna på mig själv och olika saker ur mitt liv som har hänt, både roliga och sorgliga, men inget av det jag lägger ut är i mina ögon för privat.

Jag kommer att fortsätta skriva om sådant som berör, lägga in bilder och lägga upp recept som jag hoppas att ni gillar. Ibland skriver jag mer och ibland mindre men bloggen kommer att vara kvar.
Nu hoppas jag ju att ni kommer att gilla det jag skriver om, att mina recept känns lockande och att ni fortsätter att läsa min blogg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar